Hakkımızda

Türkiye’nin markalaşma sürecini ve tescil işlemlerini hızlandırmak amaçlı kurulan Türk İsim Enstitüsü, kurumların üretmiş oldukları hizmet ve ürünleri markalaştırmak için global marka ismini oluşturmak, marka konumlandırmak, markalaştırmak ve marka yönetimi yapmak başta olmak üzere marka tescil, marka koruma ve marka takip resmi işlemlerin danışmanlığını yapmaktadır. Marka tescil sürecinde yer alan, marka başvuru işlemleri, kurumların hizmet sınıflarının belirlenmesi, noksan tamamlama, marka araştırması, patent – faydalı model işlemleri, endüstriyel tasarım başvuruları, marka itiraz işlemleri gibi marka tescili içerisinde yer alan tüm resmi takip işlemlerini yürüten Türk İsim Enstitüsü, kurumlara marka tescil sürecinin en hızlı ve en sorunsuz bir şekilde tamamlanmasına yardımcı olmaktadır. Uzman kadrosu ve profesyonel hizmet anlayışıyla kurumlara danışmanlık hizmeti veren Türk İsim Enstitüsü global yeni marka isimlerin oluşturulma çalışmalarını da yürüterek sektörde yeni kurumsal kimlik oluşturmak isteyen kuruluşlara kurumsal danışmanlık hizmetlerini de sunmaktadır.

Türkiye’de marka bilincinin ve markalaşmanın öneminin yerleşmesini amaçlayarak faaliyetlerini sürdüren Türk İsim Enstitüsü firma ve kuruluşların faaliyetlerin önünü açacak markalaşma sürecinde bir pusula görevini sürdürmeye devam etmektedir.